"Efficiënter ondernemen!"logo

 

Efficiënter een mooie offerte met 12flex

Verbeterde functionaliteit in 12Flex: Rechtstreeks in de PDF je offerte bewerken 

Ons doel is jou efficiënter je administratie te laten doen. Zodat je meer tijd over hebt voor waar het echt bij je onderneming om draait: ondernemen. Daarom maken wij 12Flex steeds efficiënter. Nu heeft onze programmeur iets nieuws ontwikkeld in de offerte module wat echt heel gaaf is. Namelijk: een bewerkbare PDF!

PDF-EdittenHoe werkt het? 

In 12Flex kan je al gemakkelijk een offerte maken in onze offerte module. In deze module maak je met een paar klikken een offerte helemaal op maat voor de potentiële klant. Vervolgens genereer je de PDF. Zo zie je direct hoe je offerte eruit komt te zien. Niet, tevreden? Pas de offerte in de module aan, genereer een nieuwe PDF en je hebt de perfecte offerte. 

Dit is al een hele handige manier van werken. Maar onze programmeur was niet tevreden en wilde het nog gemakkelijk maken. Vraag niet hoe, maar hij heeft het voor elkaar gekregen om de PDF waarin de offerte staat rechtstreeks bewerkbaar te maken. Je kan nu dus rechtsreeks in de gegenereerde PDF bewerkingen uitvoeren! 

Wat is het voordeel? 

Groot voordeel is dat je echt in de offerte zelf aanpassingen kan doen waar je niet tevreden over bent. Dit scheelt je tijd en werkt makkelijker.

Wil jij sneller je offerte maken? 

Neem dan contact met ons op!

lexwelkomIK BEN LEX

 

KAN IK JE

HELPEN? 

 

030-6386160

 

 

 

 

 

Sneller administreren?

 

Doe nu de Quickscan!

 

En binnen 10 seconden
weet je het!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

demoDemonstratie

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag zelf ervaren hoe je meer rust en gemak kunt brengen in je dagelijkse werkzaamheden en meer dan 60% aan tijd en geld kunt besparen? Kom dan langs voor een demonstratie!


 

 

 

Lees meer...