"Efficiënter ondernemen!"logo

 

BASISPAKKET 12FLEX

Slechts € 10 per maand

Met een basislicentie van 12Flex beschik je over een Customer Relations Management (CRM) pakket met een contactenlijst, dossieropbouw per contact, documentenbeheer, agenda en een takenmodule. Al je contacten (klanten én medewerkers) kun je kosteloos uitnodigen voor een gratis account in 12Flex. Hierdoor kun je gegevens, documenten, agenda-afspraken, taken, facturen, offertes, opdrachten en werktijden online met elkaar delen. En alle gegevens worden overzichtelijk opgeslagen in één dossier per klant zodat je het direct met één muisklik bij de hand hebt indien nodig.

Het account is 24 uur per dag vanaf ieder apparaat met een internetaansluiting beschikbaar. Daarnaast hebben we voor de iPhone, iPad en iPod Touch in de App Store een App beschikbaar zodat je nog sneller van je account in 12Flex gebruik kunt maken.


De mogelijkheden op een rijtje:

  • Eén gebruiker en 1GB serverruimte
  • Contactenlijst met uitgebreide, zelf in te regelen zoekmogelijkheden
  • Dossieropbouw per klant/contact
  • Al je contacten een gratis 12Flex account voor het delen van gegevens, documenten, agenda's, offertes, opdrachten en facturen
  • E-mail, sms (via credits die je bij ons inkoopt) naar één of een selectie van contacten
  • Alle social media en instant messaging direct te benaderen
  • Agenda- en takenbeheer,  te synchroniseren met Google Calendar, Microsoft Outlook en Microsoft Exchange Server

lexwelkomIK BEN LEX

 

KAN IK JE

HELPEN? 

 

030-6386160

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

demoDemonstratie

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag zelf ervaren hoe je meer rust en gemak kunt brengen in je dagelijkse werkzaamheden en meer dan 60% aan tijd en geld kunt besparen? Kom dan langs voor een demonstratie!


 

 

 

Lees meer...