"Efficiënter ondernemen!"logo

 

Referenties 12Flex


logoHRDGroup
Jos Huijser  |  HRD-Group

 

12Flex levert ons vooral veel tijdswinst op. Doordat al onze gegevens centraal staan en de administratieve stroom vrijwel volledig geautomatiseerd is. Daarnaast is het erg prettig dat ondanks deze standaardisering nog steeds mogelijk is om op maat te communiceren d.m.v. eigen facturen, eigen offertes en de persoonlijke mails die opmaat gemaakt zijn door 12Flex. Wij vinden het een gebruikersvriendelijke applicatie omdat de interface zo overzichtelijk is. De knoppen zijn helder, het taalgebruik is gericht op gebruikers en niet op techneuten. Prijs- kwaliteitverhouding is een 10

 

logonieuwpromoLinda Lee Sargeant  |  Promo Extended

 

12Flex levert mij veel winst op, mijn personeelsbestand is veel overzichtelijker geworden, waardoor mijn promo's beter in te plannen zijn en ik adequaat last-minute aanvragen met één klik kan inplannen.

 

Logo met ondertitel PNGLaila Spits  |  Entrepreneur Consultancy

 

Wij gebruiken 12Flex voor de facturatie. Met korte snelle handelingen staat de factuur in no-time op mijn scherm, met de begeleidende mail! 12Flex geeft mij voornaamelijk gemak én overzicht daarnaast is het gebruikersvriendelijk en heeft het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Van mij krijgt 12Flex een 9.

 

taskherologoTessa Rijn  |  Taskhero

 

12Flex levert mij vooral op dat ik veel efficiënter kan omgaan met mijn tijd en geeft mij het overzicht in mijn huidige planning. Al mijn medewerkers hebben een account waarmee ze mij kunnen voorzien van hun gegevens, agenda en kloktijden. 12Flex staat bij ons altijd open en aan zodat we direct de gegevens en beschikbaarheid van onze medewerkers kunnen inzien. 12Flex krijgt van mij een 10.

 

00351101 Logo ChaafFrits Schiphorst  |  Chaaf

 

12Flex is zo gebruikersvriendelijk omdat je met een paar drukken op de knop je registraties doet. Ik gebruik 12Flex voor mijn rittenregistratie en facturatie. Ik exporteer alles met een klik naar mijn accountant. 12Flex denkt met je mee, de service is uitstekend, een 10!

 

logosignsandmoreJordi Versluis  |  Signs and more

 

Sinds onze ingebruikname van 12Flex is onze administratie veel efficienter ingericht. Van offerte naar opdrachtbevestiging, en van opdrachtbevestiging naar factuur binnen enkele clicken. Het programma is overal toegankelijk en alles is effectief ingericht. Weg met alle onhandige excelsheets, dit programma maakt boekhouden leuk en simpel!

 

 

lexwelkomIK BEN LEX

 

KAN IK JE

HELPEN? 

 

030-6386160

 

 

 

 

 

Sneller administreren?

 

Doe nu de Quickscan!

 

En binnen 10 seconden
weet je het!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

demoDemonstratie

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag zelf ervaren hoe je meer rust en gemak kunt brengen in je dagelijkse werkzaamheden en meer dan 60% aan tijd en geld kunt besparen? Kom dan langs voor een demonstratie!


 

 

 

Lees meer...