"Efficiënter ondernemen!"logo

 

MOGELIJKHEDEN

12Flex is flexibel en zeer gebruiksvriendelijk. Onze heldere modules zorgen voor veel gemak. We bieden een uitgebreid pakket aan mogelijkheden voor elk type bedrijf.

Ook als 12Flex met de standaard modules net niet op jouw wensen aansluit, zijn wij de partij die jou als ondernemer kan helpen. Met maatwerk maken wij iedere wens mogelijk. 
Het pakket dat wij aanbieden stel je zelf samen. Elke module kan aangepast worden op jouw specifieke wensen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden, de modules en de besparing.

Ons basispakket heb je al voor € 10 per maand.

Je kunt dit uitbreiden met één of meer andere modules die jou verder helpen om efficiënter te ondernemen. 

 

12flexbasis

BASISPAKKET 12FLEX

Met een basislicentie van 12Flex beschik je over een Customer Relations Management (CRM) pakket met een contactenlijst, dossieropbouw per contact, documentenbeheer, agenda en een takenmodule.

Lees meer...

OfferteOFFERTE

Met de offertemodule in 12Flex is het maken van een persoonlijke offerte een fluitje van een cent. Natuurlijk in je eigen huisstijl!

Lees meer...

mkbOPDRACHTEN

Of je nu ZZPer bent of personeel in dienst hebt, met deze module beheer je alle opdrachten. Je kunt opdrachten ontvangen en gemakkelijk uitzetten naar medewerkers en externe opdrachtnemers.

Lees meer...

klokregistratieURENREGISTRATIE

Registreer gemakkelijk en snel je uren, reiskosten en kilometers tijdens of na je werkzaamheden.

Lees meer...

FactuurMOFACTURATIE

De factuurmodule van 12Flex regelt zowel je uitgaande als inkomende facturen en bonnen en kan gekoppeld worden aan je boekhoudsoftware.

Lees meer...

BankafschriftBANKAFSCHRIFT

Verwerk je betalingen in 12Flex en je boekhoudsoftware automatisch, en bespaar meer dan 80% in tijd en kosten!

Lees meer...

lexwelkomIK BEN LEX

 

KAN IK JE

HELPEN? 

 

030-6386160

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Sneller administreren?

 

Doe nu de Quickscan!

 

En binnen 10 seconden
weet je het!

 

 

 

 

 

 

demoDemonstratie

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag zelf ervaren hoe je meer rust en gemak kunt brengen in je dagelijkse werkzaamheden en meer dan 60% aan tijd en geld kunt besparen? Kom dan langs voor een demonstratie!


 

 

 

Lees meer...