"Efficiënter ondernemen!"logo

 

Efficiënter een mooie offerte met 12flex

Verbeterde functionaliteit in 12Flex: Rechtstreeks in de PDF je offerte bewerken 

Ons doel is jou efficiënter je administratie te laten doen. Zodat je meer tijd over hebt voor waar het echt bij je onderneming om draait: ondernemen. Daarom maken wij 12Flex steeds efficiënter. Nu heeft onze programmeur iets nieuws ontwikkeld in de offerte module wat echt heel gaaf is. Namelijk: een bewerkbare PDF!

PDF-EdittenHoe werkt het? 

In 12Flex kan je al gemakkelijk een offerte maken in onze offerte module. In deze module maak je met een paar klikken een offerte helemaal op maat voor de potentiële klant. Vervolgens genereer je de PDF. Zo zie je direct hoe je offerte eruit komt te zien. Niet, tevreden? Pas de offerte in de module aan, genereer een nieuwe PDF en je hebt de perfecte offerte. 

Dit is al een hele handige manier van werken. Maar onze programmeur was niet tevreden en wilde het nog gemakkelijk maken. Vraag niet hoe, maar hij heeft het voor elkaar gekregen om de PDF waarin de offerte staat rechtstreeks bewerkbaar te maken. Je kan nu dus rechtsreeks in de gegenereerde PDF bewerkingen uitvoeren! 

Wat is het voordeel? 

Groot voordeel is dat je echt in de offerte zelf aanpassingen kan doen waar je niet tevreden over bent. Dit scheelt je tijd en werkt makkelijker.

Wil jij sneller je offerte maken? 

Neem dan contact met ons op!

Annemiek Tigchelaar

5 simpele tools om efficiënter te werken 

Met simpele tools kom je soms een heel eind. En waarom zou je die tools zelf maken als ze ook allang zijn gemaakt door Annemiek Tigchelaar van Toporde. Wij zetten onze 5 favoriete gratis tools van haar op een rijtje: 

 

Tool 1: Efficiënter resultaat uit vergaderingen 

Wie doet wat, wanneer en welke punten zijn er besproken tijdens de vergadering? In deze sheet zet je het overzichtelijk neer en kan het bijgehouden afgestreept en besproken worden tijdens de volgende vergadering. Efficiënter vergaderen en vooral bijhouden van de acties die voortkomen uit de vergadering.  

 

Tool 2: Waar blijft de tijd?  

Met 12Flex kan je al gemakkelijk je tijd bijhouden maar misschien vind je het prettiger om het eens bij te houden op papier. Zeker handig als je hier moeite mee hebt. Door dit formulier uit te printen en voor je neus neer te leggen dwing je jezelf tot het bijhouden van de tijd. 

 

Tool 3: Planning  

Wil je meer grip op je planning en zoek je daarvoor een handig to do lijstje voor vandaag, of morgen? In 12flex kan je per minuut precies een planning maken voor al je projecten. Zet je het liever op papier? Deze planningstool kan dan erg handig zijn! 

 

Tool 4: Projectplanning

Een lijst nodig om bij te houden en af te strepen wie wat doet tijdens een project? Deze handige projectlijst geeft je een eenvoudig overzicht van wie wat wanneer klaar moet hebben. Wil je het project niet alleen plannen maar ook meteen de uren registreren en mensen kunnen koppelen aan het project? Gebruik dan onze tool!

 

Tool 5: Postbakjes op orde

Annemiek heeft als time management expert de optimale labels voor je postvakjes gemaakt. Hier vind je ze! 

Op toporde.nl staan nog veel meer tips om efficiënter te werken. Wil je een volgende slag maken in de efficiency van je onderneming? Neem contact met haar op en kijk ook eens hoe jij met ons efficiënter kan ondernemen.

 

Twinfield nu ook te koppelen aan 12flex

Nieuwe koppeling in 12Flex  

Je wilt een facturatieprogramma dat eenvoudig te gebruiken is met Twinfield. Zodat makkelijk in en uitgaande facturen gekoppeld zijn aan je boekhouding in Twinfield. Dit kan nu met 12flex. Het voordeel hiervan voor jou? Je koppelt in 1 klik je facturen uit 12flex met je boekhouding in Twinfield. 

 

Efficiënter boekhouden:

facturatieprogramma ♥ boekhoudprogramma 

 

12-flex-loves-twinfield

Je administratie en boekhouding wil je zo efficiënt mogelijk doen, in zo min mogelijk tijd en tegen lage kosten. Zodat je meer tijd kan besteden aan de dingen die geld opleveren in plaats van aan de dingen die geld kosten. Daarom maken wij het zo makkelijk mogelijk om facturen uit 12flex te koppelen aan je boekhoudprogramma. Nu kan dat in 1 klik met Twinfield. Dit betekent nooit meer zowel inkomende als uitgaande facturen inboeken!

We hadden al koppelingen gemaakt voor Unit 4, Accountview en Snelstart. Nu is daar dus Twinfield bijgekomen. Werk jij met Twinfield en wil je er een makkelijk facturatieprogramma voor? 12Flex 

 

Wij ontkennen alle aantijgingen over omkoping.

Koningspaar moedigt niet alleen schaatsers aan in Sotsji

Heb jij ook zo genoten van de 500 meter op de olympische spelen? Wij in ieder geval wel. Helemaal toen we onze koning Willem Alexander zo geweldig los zagen gaan na de winst op de tribune. Toen we de beelden nog eens nakeken vielen we helemaal van onze stoel.....

Koning Lex is fan van 12flex!

 

 

 

lexwelkomIK BEN LEX

 

KAN IK JE

HELPEN? 

 

030-6386160

 

 

 

 

 

Sneller administreren?

 

Doe nu de Quickscan!

 

En binnen 10 seconden
weet je het!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

demoDemonstratie

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag zelf ervaren hoe je meer rust en gemak kunt brengen in je dagelijkse werkzaamheden en meer dan 60% aan tijd en geld kunt besparen? Kom dan langs voor een demonstratie!


 

 

 

Lees meer...