"Efficiënter ondernemen!"logo

 

SERVICE VAN 12FLEX

Met 12flex haal je meer in huis dan alleen een online tool. Wij denken met je mee en zijn erg trots op onze servicegerichtheid. Wij bieden maatwerk, training en begeleiding, een helpdesk, automatiseren je boekhouding voor je en implementeren 12flex als spil in je organisatie. Allemaal voor dezelfde prijs.

12Flex is flexibel en zeer gebruiksvriendelijk. Onze heldere modules zorgen voor veel gemak. Het pakket dat wij aanbieden stel je zelf samen. Wij adviseren je over de mogelijkheden, de modules en de besparing.

 

01.BasisVOLLEDIG INGEREGELD

Ons pakket 12flex is een online service. Als je bij ons een account aanvraagt, krijg je niet slechts een inlognaam waarna je het verder zelf uit moet zoeken.

Lees meer...

HELPTRAINING & BEGELEIDING

12flex is een flexibele en zeer gebruiksvriendelijke applicatie. Toch kunnen wij ons voorstellen dat je niet direct vanaf dag één precies weet wat je allemaal kunt met je nieuwe 12flex applicatie en hoe je dat het snelst kunt doen.

Lees meer...

supportLEX DE HELPDESK

Ondanks alle voorbereiding, training en begeleiding kan het natuurlijk voorkomen dat je tegen kleine problemen aanloopt tijdens het gebruiken van 12flex.

Lees meer...

Spil-procesMO12FLEX ALS SPIL IN DE ORGANISATIE

Met 12Flex als basis van jouw bedrijf kun je veel efficiënter werken. Vanuit één applicatie bedien je alle externe software en apparatuur.

Lees meer...

AutomatiserenAUTOMATISEREN BOEKHOUDING

Tests wijzen uit dat je ruim 80% bespaart in tijd en kosten als je je boekhoudpakket koppelt aan 12Flex. Je hoeft niets meer apart in te voeren, te kopiëren of te scannen.

Lees meer...

MaatwerkMOMAATWERK

Wij ontwikkelen graag maatwerk voor elke ondernemer. Wie je ook bent en hoe je ook werkt, 12Flex past bij jou.

Lees meer...

lexwelkomIK BEN LEX

 

KAN IK JE

HELPEN? 

 

030-6386160

 

 

 

 

 

Sneller administreren?

 

Doe nu de Quickscan!

 

En binnen 10 seconden
weet je het!

 

demoDemonstratie

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag zelf ervaren hoe je meer rust en gemak kunt brengen in je dagelijkse werkzaamheden en meer dan 60% aan tijd en geld kunt besparen? Kom dan langs voor een demonstratie!


 

 

 

Lees meer...