"Efficiënter ondernemen!"logo

 

Twinfield nu ook te koppelen aan 12flex

Nieuwe koppeling in 12Flex  

Je wilt een facturatieprogramma dat eenvoudig te gebruiken is met Twinfield. Zodat makkelijk in en uitgaande facturen gekoppeld zijn aan je boekhouding in Twinfield. Dit kan nu met 12flex. Het voordeel hiervan voor jou? Je koppelt in 1 klik je facturen uit 12flex met je boekhouding in Twinfield. 

 

Efficiënter boekhouden:

facturatieprogramma ♥ boekhoudprogramma 

 

12-flex-loves-twinfield

Je administratie en boekhouding wil je zo efficiënt mogelijk doen, in zo min mogelijk tijd en tegen lage kosten. Zodat je meer tijd kan besteden aan de dingen die geld opleveren in plaats van aan de dingen die geld kosten. Daarom maken wij het zo makkelijk mogelijk om facturen uit 12flex te koppelen aan je boekhoudprogramma. Nu kan dat in 1 klik met Twinfield. Dit betekent nooit meer zowel inkomende als uitgaande facturen inboeken!

We hadden al koppelingen gemaakt voor Unit 4, Accountview en Snelstart. Nu is daar dus Twinfield bijgekomen. Werk jij met Twinfield en wil je er een makkelijk facturatieprogramma voor? 12Flex 

 

Welkom

lexwelkomIk ben Lex en heet je welkom op de website van 12Flex.

Klik op mij! P12flex of bel 030-6386160

 

 

 

 

Sneller administreren?

 

Doe nu de Quickscan!

 

En binnen 10 seconden
weet je het!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

demoDemonstratie

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag zelf ervaren hoe je meer rust en gemak kunt brengen in je dagelijkse werkzaamheden en meer dan 60% aan tijd en geld kunt besparen? Kom dan langs voor een demonstratie!


 

 

 

Lees meer...